Main menu

Firma kiddy GmbH byla Dr. Floriánem Langenscheidtem oceněna jako "Známka století". Kiddy je jedna z nejsilnějších značek v Německu. To dokazuje rozhodnutí vysoce postaveného vedoucího poradního sboru. Ten rozhodl, že tato firma bude členem známého kompendia : "Známky století - Majáky na mořích se značkou" a předal jí ocenění „Markenpreis der Deutschen Standards“. Cenu obdržela osobně ředitelka firmy kiddy GmbH pani Bettina Würstl z rukou Dr. Floriána Langenscheidta na Gala večeru, který se konal dne 22.listopadu 2012 v berlinskem Adlonu. Tuto cenu, velice kvalitní, porcelánovou sochu vyrobenou výhradně pro tento večer v manufaktuře Fürstenberg, navrhl mezinárodně uznávaný sochař Mike Meiré. Předáním této ceny se firma kiddy GmbH stala součástí exkluzivního klubu 250 německých značek, reprezentujících podnikatele s jedinečnými výrobky ve své produktové kategorii. Kiddy GmbH se stala také "Značkou století" ve třídě produktů "Dětské sedačky".