Guard Me nová zábrana od Babydanu.
Pátek, 21. červen 2013

Světový leader v oblasti bezpečnosti dětí uvedl na trh novou zábranu Guard Me. Po několika letech vývoje a důkladného testování, nabízí tato zábrana nové možnosti v ochraně dětí před zraněním. Snadno se instaluje i ovládá, je velmi flexibilní z hlediska rozměrů chráněných otvorů a současně snižuje vliv na vzhled interieru prakticky na minimum.

Kiddy mezi nejlepšími značkami Německa.
Čtvrtek, 13. prosinec 2012

Firma kiddy GmbH byla Dr. Floriánem Langenscheidtem oceněna jako "Známka století". Kiddy je jedna z nejsilnějších značek v Německu. To dokazuje rozhodnutí vysoce postaveného vedoucího poradního sboru. Ten rozhodl, že tato firma bude členem známého kompendia : "Známky století - Majáky na mořích se značkou" a předal jí ocenění „Markenpreis der Deutschen Standards“. Cenu obdržela osobně ředitelka firmy kiddy GmbH pani Bettina Würstl z rukou Dr. Floriána Langenscheidta na Gala večeru, který se konal dne 22.listopadu 2012 v berlinskem Adlonu. Tuto cenu, velice kvalitní, porcelánovou sochu vyrobenou výhradně pro tento večer v manufaktuře Fürstenberg, navrhl mezinárodně uznávaný sochař Mike Meiré. Předáním této ceny se firma kiddy GmbH stala součástí exkluzivního klubu 250 německých značek, reprezentujících podnikatele s jedinečnými výrobky ve své produktové kategorii. Kiddy GmbH se stala také "Značkou století" ve třídě produktů "Dětské sedačky".

Podzimní test autosedaček 2012: Kiddy nejlepší
Středa, 24. říjen 2012

Jako první zveřejnil švýcarský automotoklub výsledky podzimního testu autosedaček, do kterého byly zahrnuty novinky, které se v průběhu roku objevily na pultech evropských obchodů. V testu nechyběla ani autosedačka Kiddy Guardianfix pro 2, která získala v kategorii I-III v oblasti bezpečnosti nejlepší hodnocení ze všech letos zkoušených sedaček. Můžeme tedy poctivě říci Kiddy je nejlepší.

Dětská bio kosmetika Alphanova s novým složením
Čtvrtek, 23. srpen 2012

Alphanova - francouzská dětská bio kosmetika certifikovala další výrobky pro péči o pleť a vlasy kojenců, batolat a dětí. Pokračuje tak ve zkvalitňování své produkce, která má základ v Provence, centru francouzského kosmetického průmyslu. Současně rozšířila sortiment o prostředky chránící děti před UV zářením.

Kiddy patří k nejlepším v Bavorsku!
Pátek, 9. září 2011

Poprvé ve své 45ti leté historii patří kiddy GmbH mezi padesát nejrychleji rostoucích středních podniků Bavorska. Vyznamenáním BAYERNS BEST 50 v oboru středních podniků ocenilo bavorské ministerstvo hospodářství nadprůměrný růst obratu i počtu zaměstnanců v posledních pěti letech. Vlastní cenu, porcelánového bavorského lva, převzal 28. července v císařském sále mnichovské rezidence z rukou bavorského ministra hospodářství Martina Zeila majitel a ředitel kiddy GmbH Jan-Stefan Würstl.

«ZačátekPředchozí123DalšíKonec»

Strana 1 z 3