Login
Main menu

altSrdečně Vás zveme k návštěvě expozice Inglesiny a dalších produktů na veletrhu For Babies v Praze Letňanech, kterou naleznete v hale 2 sektor B, stánek 2B7.

altSpolečně s Inglesinou jsme pro vás připravili celou řadu novinek. Nová jídelní židlička Inglesina Gusto zaujme čistým designem a mnoha funkcemi. Dětská autosedačka Galileo je určena pro děti od 15 do 36 kg. Má vysokou schopnost ochrany při čelním i bočním nárazu, upevníte ji jak ISOFIXem tak i běžnými pásy z vozidla. Nejvíce pozornosti zřejmě zaujme středoevropská premiera zcela nového kočárku Inglesina Quad, který je vybaven podvozkem s velkými koly a superkompaktním způsobem skládání jen jednou rukou. Nebude chybět nová kolekce Inglesiny pro rok 2014 ani oblíbené kočárky z kolekce 2013. Největší přehlídka kočárků a dalších výrobků Inglesina bude doplněna jejich předváděním našimi odborníky. Využijte tuto příležitost a sami si vyzkoušejte proč je Inglesina tak oblíbená u maminek v desítkách zemích po celem světě.

Neméně důležitá část expozice je věnována autosedačkám Kiddy. Dlouhodobě pečlivá a důkladná práce na vývoji těchto autosedaček přivedla tuto značku až na samý vrchol bezpečnosti. Vše ve firmě je podřízeno jedinému kritériu a tím je to nejlepší pro dítě na cestách, což je většinou ve vozidle nebo v letadle. Na veletrhu budou k vyzkoušení připraveny všechny aktuální modely včetně vítěze posledního eurotestu autosedačky Phoenixfix Pro2. Za shlédnutí stojí určitě i Kiddy Evolution, která je první autosedačkou vhodnou nejen pro novorozence, ale i pro předčasně narozené děti, které potřebují co nejrovnější geometrii.

Inspiraci pro zařízení dětského pokojíčku naleznete v části expozice věnované dětskému nábytku Europe Baby a Faktum. Nábytek zde bude doplněn výrobky Baby Dan a Bébé-Jou.

Podrobnosti o veletrhu naleznete na oficiálních stránkách veletrhu For Babies.